Combiketel

CV Combiketel

De CV CombiketelDe CV combiketel heeft een combinatie van functies en kunnen we opsplitsen in combi en ketel. De combiketel combineert de productie van warm sanitair water met de verwarming van de leefruimtes. Dit type CV-ketel is voordeliger (enkel één toestel) en zuiniger tijdens het gebruik.

De combiketel is echter wel niet voor iedereen geschikt. Door zijn beperkte debiet is deze CV-ketel enkel van toepassing voor installatie in appartementen of woningen met doorsnee comfortverwachtingen. De keuze voor een CV combiketel wordt dus bepaald door het verbruik en het gewenste comfortniveau.

» Offerte aanvraag combiketel
 

» Wat is de prijs of zijn de kosten van een CV combiketel?

De prijs of kost van een combiketel (exclusief plaatsing, aanpassingen e.a.) varieert tussen de 800 en 2200 EURO. Dit is dus enkel voor de combiketel op zich. De prijs van een combiketel + installatie ligt minimum rond de 2500 EURO, maar verschilt naargelang de woonsituatie.

Wilt u meer weer weten over de totale kostprijs voor uw situatie? Dan laat u best een CV-installateur tot bij u komen. Dit kunt u doen door een vrijblijvende offerte aan te vragen.

» Wat zijn de voordelen CV combiketels?

De betere combiketel is verkrijgbaar met een ‘Verbeterd Rendement – VR’ of Hoog Rendement – HR’. Deze VR & HR combiketels hebben een efficiëntere werking waardoor ze op termijn veel geld opbrengen!

» Offerte aanvraag combiketel